local_offerSale
star_borderNew
whatshotHot

TYRE SEALANT Emergency Puncture Repair

Hanya 5 minit selesai masalah tayar pancit.
Sorry, we are out of stock
RM20.00RM12.00 (40% off)RM12.00 before GST
* Price displayed inclusive of GST 0%
VIDEO
DETAILS

[#PENINGKEPALA]

 

ISIPADU; 450ml

⭕Mudah dan senang digunakan

⭕Simpan 2 botol dlm kereta anda untuk kegunaan emergency

✔️1 tayar kereta guna 2 botol

✔️1 tayar motosikal guna 1 botol

❌Tak perlu lagi Buka tayar

✔️Boleh menampal lubang bocor yg kecil tanpa pump

BILA TAYAR PANCIT

Arghhh!!! Stress bila kita nak rushing tiba-tiba, tayar pulak buat hal. Mana tak nya, kita ni dah la banyak urusan harian, tayar pulak buat hal tak kena masa.

Adehhhh!! Penat la kalau selalu kena macam ni, nak kena bukak bonet, kerah tenaga nak tukar tayar spare. Bila tanya dalam group wasap, ramai member-member suggest guna #EmergencyTyreSealant.

Fuhh! Tak sangka lepas guna #EmergencyTyreSealant ni, tak sampai 5 minit selesai masalah tayar pancit. Anak saya pun reti guna kalau macam ni punya senang. Tak perlu nak panggil pomen.

Dengan #EmergencyTyreSealant ni, kita tak perlu risau dah jika tayar kereta pancit lagi & paling bagus mudah nak bawa ke mana-mana je.

CARA GUNA mudah je, Spray #EmergencyTyreSealant ni pada tayar kereta anda, and siap!! Jom rasai sendiri keberkesanannya sekarang! Dengan ada nya alat ni, anda boleh jimatkan masa dan tenaga. Paling syok, duit pun kurang keluar. hehehe ;) Terima kasih kerana berminat dengan produk ini.Untuk makluman anda, kami tidak dapat menghantar produk ini ke Sabah dan Sarawak kerana produk ini berjenis aerosol & spray dan di khuatiri boleh menyebabkan letupan pada pesawat penghantaran.

# 450ML Emergency tyre sealant

PHOTOS
back to top ⤴